У Рівненській області рятувальники перевірили готовність місцевих ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту району в режимі підвищеної готовності

У Рівненській області рятувальники перевірили готовність місцевих ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту району в режимі підвищеної готовності

11.02.15 10:34 0 632
10 лютого співробітники Головного управління ДСНС області на виконання розпоряджень Кабінету Міністрів України та відповідних доручень Голови Рівненської облдержадміністрації провели у Дубенському районі перевірку виконання заходів щодо приведення в готовність місцевих ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в режимі підвищеної готовності.

Перевірка проходила за присутності першого заступника голови районної державної адміністрації Сергія Іщука.

У ході роботи було перевірено плани цивільного захисту на особливий період та плани реагування на надзвичайні ситуації. З начальниками служб цивільного захисту та аварійно-рятувальних формувань та керівниками потенційно-небезпечних об’єктів проведено заняття щодо порядку дій під час виникнення можливих надзвичайних ситуацій та проведення рятувальних та інших невідкладних робіт. Після чого шляхом практичного відпрацювання умовної ввідної перевірено їх практичну готовність на КП «Дубнокомуненергія».

Крім того, співробітники Головного управління Держслужби з НС надали методичну допомогу керівникам об’єктів із трансляцією короткометражних відеофільмів щодо порядку дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій та надали відповідну роз’яснювальну літературу та пам’ятки.

Дубенський МРС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Питання бюджетної ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ