У Рівненській області рятувальники ДСНС розповсюдили плакати із застереженнями у місцях продажу підакцизних товарів

У Рівненській області рятувальники ДСНС розповсюдили плакати із застереженнями у місцях продажу підакцизних товарів

11.02.15 13:44 0 687
Майже щодня до пожежно-рятувальної служби надходять повідомлення про пожежі у житловому секторі. Найчастіше причинами таких подій стає необережне поводження громадян з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електрообладнання, а також при експлуатації печей. Однією з передумов виникнення пожежі є надмірне вживання громадянами алкогольних напоїв. В стані сп’яніння людина втрачає усвідомлення небезпечних вчинків та веде себе вкрай необережно: курить у ліжку, залишає без нагляду увімкненні газові та електроприлади. У підсумку – виникає пожежа із трагічними наслідками.

З метою профілактики виникнення пожеж в житловому секторі через елементарні порушення вимог пожежної безпеки, 10 лютого співробітники Рівненського міськрайонного управління Головного управління ДСНС України у Рівненській області відвідали торговельні об’єкти з масовим перебуванням людей та місцями продажу підакцизних товарів. Рятувальники спільно з адміністрацією закладів розмістили на видних місцях плакати із застереженнями щодо небезпеки паління у нетверезому стані та порушення вимог експлуатації газових та електроприладів.

Співробітники Держслужби з НС сподіваються, що подібні заходи дозволять вплинути на свідомість громадян та уберегти від трагедій не одне людське життя.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Консультаційний центр ...
Наступна новина: На Рівненщині виявили авто ...

КОМЕНТАРІ