Рівненська область: тривають перевірки найважливіших об’єктів інфраструктури області

Рівненська область: тривають перевірки найважливіших об’єктів інфраструктури області

11.02.15 09:09 0 618
На виконання розпоряджень Кабінету Міністрів України та відповідних доручень Голови Рівненської облдержадміністрації, співробітники Головного управління ДСНС області продовжують перевірки щодо приведення в режим підвищеної готовності місцевих ланок територіальних підсистем єдиної державної системи цивільного захисту на найважливіших об’єктах інфраструктури області. Зокрема такі перевірки вже проведено у Радивилівському, Березнівському, Сарненському, Зарічненському, Дубровицькому районах та місті Кузнецовськ.

На усіх підприємствах, установах та організаціях Рівненської області рятувальники перевіряють плани цивільного захисту на особливий період та плани реагування на надзвичайні ситуації. Крім того, із персоналом об’єктів проводяться заняття щодо порядку дій під час виникнення можливих надзвичайних ситуацій та проведення рятувальних та інших невідкладних робіт шляхом практичного відпрацювання умовної ввідної.

Особлива увага у ході перевірок звертається на стан готовності захисних споруд цивільного захисту до використання їх за призначенням та хід проведення їх інвентаризації, справність систем оповіщення та забезпечення персоналу підприємств засобами індивідуального захисту.

У ході перевірок співробітники ГУ ДСНС надають методичну допомогу керівникам об’єктів, проводять лекції із робітниками, транслюють короткометражні відеофільми щодо порядку дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, розповсюджують тематичні листівки та плакати.

Разом з тим, учасники рейдових груп визначають повноту реалізації заходів та готовності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені, паводків.

За результатами здійснених перевірок буде підготовлена об’єктивна інформація для розгляду на обласній постійній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За перероблену рушницю ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ