Пожежники міста Івано-Франківська отримали сучасний багатофункціональний автомобіль

Пожежники міста Івано-Франківська отримали сучасний багатофункціональний автомобіль

11.02.15 15:49 0 679
10 лютого на території державної пожежної-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська відбулася презентація та офіційна передача сучасного пожежного автомобіля, який обласному центру подарувало німецьке місто Штарнберг через посередництво Товариства Червоного Хреста України.

На урочистому заході були присутні мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, керівник робочої групи ДСНС України Михайло Бабенко, начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький, начальник Івано-Франківського МРВ Василь Мацалак, представники регіональних та місцевих засобів інформації.

Розпочинаючи урочисту подію, мер Івано-Франківська зазначив, що цей автомобіль – це результат міжнародного партнерства і заслуги багатьох людей на благо рідного міста. А начальник Івано-Франківського МРВ Василь Мацалак підкреслив, що такої потужної і багатофункціональної машини в обласному центрі ще не було, і хочеться сподіватися, що це перша ластівка технічного оновлення, адже парк машин Управління ДСНС в області потребує модернізації.

В урочистій атмосфері Віктор Анушкевичус передав Василю Мацалаку ключі від автомобіля, а настоятель храму Святого Духа митрофорний протоієрей Василь Максимишин відправив Божу службу та освятив автомобіль.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ