На Буковині двоє товаришів обікрали кафетерій

На Буковині двоє товаришів обікрали кафетерій

11.02.15 12:15 0 708
Мешканці села Романківці Сокирянського району проникли до місцевого кафе звідки викрали майно на суму понад 1700 гривень.

51-річний приватний підприємець, виявивши крадіжку, одразу звернувся до Сокирянського райвідділу міліції із відповідною заявою. Чоловік розповів, що із кафетерію невідомі поцупили 24 пляшки слабоалкогольного напою, 40 пачок цигарок та 44 пачки жувальної гумки.

Співробітники карного розшуку райвідділу міліції обстежили територію та з'ясували, що до приміщення кафе зловмисники проникли шляхом відгинання металевої решітки вікна та розбиття віконного скла.

Оперативники провели ряд заходів, серед яких і відпрацювання раніше судимих за скоєння крадіжок. У результаті вдалося встановити осіб, котрі обікрали кафе. Ними виявилися двоє місцевих мешканців, 17-ти та 20-ти років. Старший із них притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки із магазину у Чернівцях.

Парубки зізналися міліціонерам у скоєному та повернули частину краденого.

Як повідомив заступник начальника Сокирянського РВ УМВС України в Чернівецькій області Олександр Кримінський, слідчі за даним фактом розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Хлопцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Крім цього, правоохоронці перевіряють причетність парубків до скоєння аналогічних злочинів на території області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові у Городоцькому ...

КОМЕНТАРІ