В Чернівецькій області хотинські правоохоронці спіймали зловмисника,котрий поцупив десяток кілограм грецьких горіхів

В Чернівецькій області хотинські правоохоронці спіймали зловмисника,котрий поцупив десяток кілограм грецьких горіхів

11.02.15 13:18 0 667
Чоловік проник до підсобного приміщення односельчанина та виніс звідти 15 кілограм волоських горіхів.

До Хотинських правоохоронців звернувся 57-річний мешканець села Клішківці. Чоловік повідомив, що невідома особа з його незачиненого підсобного приміщення викрала волоські горіхи на суму 600 гривень.

Дільничні інспектори та співробітники кримінальної міліції у справах дітей провели ряд оперативно-розшукових заходів. Зокрема, детально оглянули місце скоєння злочину та опитали місцевих мешканців. Під час спілкування громадяни повідомили правоохоронцям, що бачили підозрілого чоловіка, котрий вештався неподалік місця скоєння злочину.

Отримана інформація від громадян допомогла міліціонерам встановити особу зловмисника. Ним виявився 51-річний односельчанин потерпілого. Чоловік зізнався у скоєному злочині та пояснив, що крадене майно продав, а отримані кошти від продажу витратив на чергові пляшки «оковитої».

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ