У Львівській області червоноградські правоохоронці взяли участь у робочій зустрічі щодо попередження насильства у сім'ї

У Львівській області червоноградські правоохоронці взяли участь у робочій зустрічі щодо попередження насильства у сім'ї

11.02.15 14:41 0 689
У Червонограді відбулася робоча зустріч працівників сектору боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми, сектору кримінальної міліції у справах дітей та кримінально-виконавчої інспекції Червонограда з співробітниками Червоноградського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

На зустрічі присутні обговорили питання щодо продовження інформаційної кампанії спрямованої на протидію торгівлі людьми та попередження насильства в сім'ї.

«Жертв залякують, докази насильства швидко знищують, а сліди фізичного впливу на тілі списують на випадковість. Тому надзвичайно складно правосуддю захистити потерпілих від жорстокого поводження», - розповів начальник сектору боротьби із злочинами пов'язаними з торгівлею людьми Червоноградського МВ капітан міліції Валентин Романовський.

Під час робочої зустрічі було також обговорено моменти співпраці між представниками присутніх служб, яка є необхідною та актуальною в тому, щоб ділитися отриманою інформацією та спільно допомагати тим хто став жертвою насильства чи торгівлі людьми.

Крім того, як повідомила психолог Олена Сенчук. найкращим шляхом щасливого життя у сім'ї є порозуміння, повага, свідоме дотримання всіма її членами правових та моральних норм. Подолання такого потворного явища, як насильство в родині, та торгівлі людьми можливе лише за умови об'єднання зусиль державних органів та установ, громадських організацій та кожного громадянина.

Оксана Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: міліціонери ...
Наступна новина: Стан протидії злочинності ...

КОМЕНТАРІ