В Івано-Франківській області міліціонери розшукали зловмисника,котрий обікрав пацієнта лікарні,мешканця Косівщини

В Івано-Франківській області міліціонери розшукали зловмисника,котрий обікрав пацієнта лікарні,мешканця Косівщини

11.02.15 20:12 0 671
42-річного, до речі, раніше судимого городянина правоохоронці міського відділу внутрішніх справ затримали на одній із вулиць м.Івано-Франківська. Цей лиходій проник до лікарні, де скоїв майновий злочин - крадіжку.

У міліцію зателефонував 57-річний житель Косівського району та повідомив про крадіжку. Встановлено, що заявник перебував на лікуванні в одному із медичних закладів обласного центру, але ненадовго залишив палату без нагляду. Коли повернувся, то побачив, що з його сумки зникла одна тисяча гривень та особисті речі.

Зі слів очевидців, вони бачили незнайомця, котрий вештався коридорами. Водночас міліціонери отримали словесний портрет чоловіка. А під час проведеної перевірки з'ясовано, що цей 42-річний, до речі, раніше судимий городянин дійсно перебував у лікарні та обікрав косівчанина. У зловмисника вилучено крадене.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – крадіжка. Міліціонери проводять перевірку на причетність цього кримінальника й до інших злочинів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Державтоінспекція ...

КОМЕНТАРІ