На Закарпатті міліцейський патруль "за гарячими слідами" затримав негідника,який пограбував інваліда

На Закарпатті міліцейський патруль "за гарячими слідами" затримав негідника,який пограбував інваліда

11.02.15 12:36 0 692
У Мукачеві 40-літній грабіжник підбіг до чоловіка в інвалідному візку, вихопив з його рук мобільний телефон і втік. Однак, завдяки небайдужим громадянам, вже за кілька хвилин наряд патрульної служби міліції затримав нахабного вуличного грабіжника.

Смаглявого чоловіка, який тікав центральною площею Мукачева, затримали патрульні Степан Гавран та Сергій Ледней. Інспектори патрульної служби Мукачівського міськвідділу цього грабіжника впізнали здалеку. Цей 40-річний чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Допомогли затримати грабіжника небайдужі громадяни. Побачивши, що скоїв зловмисник, очевидці відразу звернулись за допомогою до міліції.

Цього чоловіка в інвалідному візку, якого щодня видно на центральних вулицях Мукачева, в місті впізнають вже всі. Він інвалід першої групи, практично не рухається і дуже погано розмовляє. Тож грабіжник, спокусившись на чужу «мобілку», сподівався, що інвалід нікому не розкаже про скоєний на нього напад...

Відомості про дану подію слідчий Мукачівського міськвідділу міліції вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). За дане правопорушення раніше судимому мукачівцю загрожує до 4 років позбавлення волі.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Призначено заступника ...
Наступна новина: На Хмельниччині завдяки ...

КОМЕНТАРІ