У Хмельницькому працівники ДСО завадили чоловікові покинути розважальний заклад не розрахувавшись

У Хмельницькому працівники ДСО завадили чоловікові покинути розважальний заклад не розрахувавшись

11.02.15 08:59 0 618
* Відвідувач бару зробив замовлення більш, ніж на 200 гривень, але категорично відмовився розраховуватись. Тоді на допомогу працівникам закладу прийшли правоохоронці.

Днями 29-річний хмельничанин відпочивав у місцевому барі, проте відмовився сплатити рахунок за отримане замовлення — близько 230 гривень. Своє небажання розрахуватися він пояснював відсутністю грошей. Бармен кафе одразу ж натиснув тривожну кнопку Державної служби охорони.

У кафе до наряду групи затримання ДСО звернувся працівник закладу, який розповів, що чоловік замовив різноманітні страви та спиртні напої. Він довгий час розважався у закладі. Під «завісу» відпочинку, близько дев'ятої години вечора, йому принесли рахунок — на 230 гривень. Проте у плани горе-відвідувача не входило розраховуватися за отримані послуги — на прохання обслуговуючого персоналу чоловік не реагував.

На щастя, приміщення кафе обладнане тривожною кнопкою ДСО, якою й скористалися працівники бару.

За лічені хвилини на місце виклику прибув наряд групи затримання Державної служби охорони. Також було викликано слідчо-оперативну групу Південно-Західного відділку міліції, за вказівкою якої хмельничанина було доставлено спочатку на експертизу до медичної установи — для з'ясування стану алкогольного сп'яніння, а потім до відділку міліції — для з'ясування усіх обставин вечірньої пригоди.

УДСО при УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: За перероблену рушницю ...

КОМЕНТАРІ