На Хмельниччині 34-річний житель Ярмолинецького району став жертвою своїх співчарочників

На Хмельниччині 34-річний житель Ярмолинецького району став жертвою своїх співчарочників

11.02.15 09:20 0 595
Працівники міліції оперативно розкрили крадіжку із батьківського будинку потерпілого і встановили, що до скоєння злочину причетні його товариші.

До чергової частини Ярмолинецького райвідділу міліції звернувся житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку металевих виробів із його будинку.

Прибувши за викликом, працівники міліції опитали потерпілого та можливих свідків. Проводячи огляд місця події, вони не виявивши жодних пошкоджень у будинку і прийшли до висновку, що крадіжку міг скоїти хтось із знайомих потерпілого. Згодом ця інформація підтвердилась.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили, що до даного кримінального правопорушення причетні товариші заявника, 31- та 34-річний жителі цього ж села. Один із них, до речі, уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Незадовго до скоєння злочину зловмисники розпивали із товаришем спиртне, в ході чого один із них непомітно потягнув ключі від батьківського будинку потерпілого, а незабаром злодії не оминули нагоди ними скористатися.

Як завжди, не вистачало грошей на горілку, і вони проникли в будинок, звідки винесли все, що можна було здати на металобрухт: газовий балон, 2 каркаси до ліжка, буржуйку тощо. Усе це добро злодії здали аж за 200 гривень, а гроші витратили на алкоголь.

По даному факту слідчим відділенням Ярмолинецького РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ