У Рівненській області навчилися формуванню активної життєвої позиції

У Рівненській області навчилися формуванню активної життєвої позиції

11.02.15 10:03 0 631
Тренінг-семінар «Формування активної життєвої позиції з метою успішного працевлаштування» провели 9 лютого у Володимирецькому районному центрі зайнятості. До участі у заході залучили представника ТзОВ «Територія бізнесу».

Успішне працевлаштування безробітних великою мірою залежить саме від їх активності у цьому процесі – починаючи від прийняття рішення про пошук роботи та закінчуючи вдалим проходженням співбесіди з майбутнім роботодавцем. Саме активна позиція у працевлаштуванні та розуміння власних переваг додає впевненості шукачу та забезпечує позитивний результат в пошуках роботи.

Тренер ТзОВ «Територія бізнесу» Світлана Шевченко спрямувала увагу учасників тренінгу на актуалізацію професійно-особистісного потенціалу, а саме: розвиток мотивації до успіху та здатності до визначення цілей, формування здібності до конструктивного подолання професійної кризи, а також розширення особистісного самоусвідомлення та підвищення комунікативної компетентності.

У результаті інтерактивної роботи учасники заходу зрозуміли, що допомога центру зайнятості у пошуку роботи, помножена на власну ініціативу, дає набагато більший ефект. Покроковий алгоритм передбачає з'ясування ситуації на ринку праці та системність і планомірність пошуку.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львівській області жодні ...

КОМЕНТАРІ