Перед законом всі рівні

Перед законом всі рівні

11.02.15 20:45 0 1060
3 лютого 2015 року на телеканалі «Інтер» у програмі «Подробиці» вийшов сюжет, в якому було акцентовано увагу на порушенні Правил дорожнього руху працівником ДАІ.

По даному факту працівниками Управління ДАІ УМВС України в Рівненській області було проведено службове розслідування. У ході якого було встановлено, що в діях начальника ВДАІ з обслуговування міста Рівне Ігоря Сидорчука вбачається порушення Правил дорожнього руху (невиконання вимог дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено»).

Працівниками апарату Управління ДАІ на нього було складено адміністративний протокол за ч. 1 статті 122 КУпАП та винесено постанову у справі про адміністративне правопорушення, якою притягнуто Сидорчука І.Г. до адміністративної відповідальності і накладено на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 340 гривень, що є максимальною санкцією за даний вид порушення ПДР. Сума штрафу вже сплачено до державного бюджету. Окрім цього, за порушення транспортної дисципліни Сидорчука І.Г. буде притягнено до дисциплінарної відповідальності.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині житлові ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ