На Вінничині сім’ям загиблих та особам,які отримали поранення під час проведення АТО,надана матеріальна допомога на суму понад 3 мільйона гривень

На Вінничині сім’ям загиблих та особам,які отримали поранення під час проведення АТО,надана матеріальна допомога на суму понад 3 мільйона гривень

11.02.15 18:34 0 615
Департамент соціальної політики облдержадміністрації повідомляє, що станом на 1 січня 2015 року виплачена одноразова матеріальна допомога сім'ям загиблих воїнів та особам, які отримали поранення під час проведення антитерористичної операції в східних областях України, на суму 3 310 тис. грн.

62 сім'ям загиблих осіб виплачено грошову допомогу з обласного бюджету на суму 1 860 000 грн. та 145 особам, які отримали поранення виплачено 1 450 000 грн.

На даний час підготовлено проект розпорядження голови ОДА щодо виплати одноразової матеріальної допомоги 7 сім`ям загиблих осіб та 31 особі, які отримали поранення під час проведення антитерористичної операції в східних областях України на суму 520,0 тис. грн.

З 22 сім`ями проводиться робота та надається всебічна допомога (направлення документів на військово-лікарську комісію, співпраця з з військовим комісаріатом для пришвидшення процедури). Також надіслані всім сім'ям загиблих листи, які роз'яснюють порядок встановлення статусу відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

В Департаменті соціальної політики ОДА на особливому контролі перебуває 78 сімей загиблих (померлих, зниклих безвісти) військовослужбовців.

Станом на 06.02.2015 року 53 сім'ям встановлений статус особи, на яку поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (видано 107 посвідчень та 7 довідок неповнолітнім про право на пільги).

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому Ольга ...
Наступна новина: Луцьк: відбулася нарада з ...

КОМЕНТАРІ