Міліціонери вилучили наркотики у трьох вінничан,серед яких 16-річний студент коледжу

Міліціонери вилучили наркотики у трьох вінничан,серед яких 16-річний студент коледжу

11.02.15 11:11 0 605
Наркотичне зілля у чоловіків правоохоронці виявили під час поверхневих оглядів. Згорток з подрібненою рослинною речовиною студент зберігав у кишені портфеля, а молодики носили з собою в куртках.

Під час несення служби по охороні громадського порядку у місті Вінниці, працівниками батальйону патрульної служби по вулиці Тімірязєва, був зупинений студент першого курсу одного з коледжів міста. В ході поверхневого огляду, правоохоронці виявили та вилучили у хлопця полімерний згорток з речовиною рослинного походження.

Вилучене наркозілля передали на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

Де неповнолітній хлопець взяв наркотичну речовину та як її використовував, тепер з'ясує слідство.

Цього ж дня працівники міліції за схожих обставин вилучили наркозілля ще у двох любителів дурману. Чоловіки віком 27 та 30 років зберігали наркотики у власних кишенях.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у Бершаді ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ