Буковинські міліціонери повернули крадений автомобіль власнику

Буковинські міліціонери повернули крадений автомобіль власнику

12.02.15 16:19 0 719
Зловмисник, будучи напідпитку, «позичив» транспортний засіб у мешканця села Білоусівка. Завдяки професійним діям співробітників Сокирянського райвідділу міліції автокрадія знайдено, а автомобіль повернутий власнику.

До правоохоронців звернувся 27-річний мешканець села Білоусівка та повідомив, що з його господарства зник автомобіль марки «ВАЗ». На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку районного відділу міліції.

Правоохоронці провели першочергові заходи і впродовж години знайшли крадене авто. Транспортний засіб знаходився на подвір'ї закинутого господарства у цьому ж селі. Аби встановити особу зловмисника, міліціонери відпрацювали раніше судимих за скоєння аналогічного злочину. Інтуїція правоохоронців не підвела, вже згодом знайшли і автокрадія.

Як повідомив заступник начальника Сокирянського РВ УМВС України в Чернівецькій області Олександр Кримінський, у правоохоронців є достатньо підстав вважати, що транспортним засобом незаконно заволодів 19-річний односельчанин заявника. Хлопець у 2013 році притягався до кримінальної відповідальності за викрадення автомобілів у мешканців району та навіть був умовно засуджений за скоєння цих злочинів. Зловмисник зізнався правоохоронцям у скоєному та розповів, що коли крав авто був під дією алкоголю і захотів покататися.

Автомобіль міліціонери вже повернули власнику.

Наразі слідчі інкримінують парубку правопорушення передбачене ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу зловмиснику.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ