Сторожинецькі правоохоронці знайшли зловмисника,який поцупив майно буковинки

Сторожинецькі правоохоронці знайшли зловмисника,який поцупив майно буковинки

12.02.15 08:06 0 622
Раніше судимий чоловік проник до літньої кухні жінки та викрав фотоапарат вартістю 5 тисяч гривень.

До Сторожинецьких правоохоронців звернулась 37-річна мешканка районного центру. Жінка повідомила, що невідома особа з приміщення її літньої кухні поцупила фотоапарат.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку райвідділу міліції. Правоохоронці детально оглянули місце скоєння злочину, провели огляд місця події та опитали мешканців прилеглих будинків.

В результаті проведених заходів міліціонери встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний мешканець міста Сторожинець, котрий неодноразово потрапляв в поле зору працівників міліції. Чоловік зізнався у скоєному злочині та пояснив, що крадений фотоапарат планував продати, а отримані кошти від продажу витратити на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Міліціонери перевіряють зловмисника на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ