На Вінниччині отримати інформацію з будь-яких питань цивільного захисту можна у пересувному консультаційному центрі (+фото)

На Вінниччині отримати інформацію з будь-яких питань цивільного захисту можна у пересувному консультаційному центрі (+фото)

12.02.15 12:14 0 604
До 12 лютого з 10:00 до 16:00 у Вінниці на площі Перемоги працюватиме мобільний пункт з питань навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.

Фахівці проводитимуть інформаційно-роз'яснювальну роботу з населенням щодо правил поведінки в умовах загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.

Для відвідувачів мобільного пункту, який діятиме три дні, створено також усі умови для самостійного вивчення посібників, пам'яток, рекомендацій та інших навчально-інформаційних видань.

Окремо увага вінничан акцентується на вивченні порядку дій за попереджувальним сигналом «Увага всім!» та у разі проведення евакуаційних заходів.

До роботи мобільного центру залучатимуться фахівці вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, вінницького центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, ПАТ «Вінницягаз», ПАТ «Вінницяобленерго», кафедри медицини катастроф та безпеки життєдіяльності Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова та інші.

Також тут можна взяти участь у майстер-класах з питань надання домедичної допомоги постраждалим в НС, тренінгах по одяганню засобів індивідуального захисту, виготовлення найпростіших засобів захисту органів дихання, тематичні бесіди і консультації з актуальних питань цивільного захисту та багато ін.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ