На Вінничині могилів-Подільські правоохоронці викрили утримувача наркопритону

На Вінничині могилів-Подільські правоохоронці викрили утримувача наркопритону

12.02.15 14:31 0 607
Працівники міліції затримали 41-річного чоловіка, який у власному будинку влаштував наркопритон та пригощав коноплею неповнолітніх.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів оперативники Могилів-Подільського міськвідділу міліції отримали інформацію про те, що в період новорічних свят один з міських жителів надав господарське приміщення власного домогосподарства для вживання марихуани двом неповнолітнім хлопцям віком 15, 17 років та 22-річному молодику.

За словами молодих людей, вони з колядками ходили з хати в хату. Господар одного із будинків, вислухавши їхню колядку, дав їм гроші та запросивши до будинку, пригостив хлопців спиртним. Проводжаючи колядників, чоловік запропонував їм покурити коноплю, на що хлопці погодилися та у господарській частині подвір'я спробували наркотичний засіб.

В ході проведення санкціонованого обшуку домогосподарства даного громадянина співробітниками міліції було виявлено та вилучено рослини коноплі в сухому стані загальною вагою близько 800 грам.

Зі слів господаря будинку, рослини він використовував для годівлі худоби.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.317 КК України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. Тривають слідчі дії.

Могилів-Подільський МВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ