В Житомирській області у Баранівському районі оперативники затримали магазинних крадіїв

В Житомирській області у Баранівському районі оперативники затримали магазинних крадіїв

12.02.15 12:08 0 618
Правоохоронці встановили та розшукали двох молодиків, котрі кілька днів тому поцупили з торгівельного закладу продукти харчування та пиво.

Про те, що її крамницю обікрадено, до Баранівського райвідділу міліції повідомила 30-річна власниця.

Уночі зловмисники поцупили продукти харчування та 20 пляшок пива загальною вартістю близько 900 гривень. Злодії потрапили у приміщення, зірвавши навісний замок.

Оперативники карного розшуку за підозрою у вчиненні крадіжки затримали двох місцевих жителів віком 23 та 17 років, які у скоєному зізналися, викрадене майно у них частково вилучили.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодикам може загрожувати покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Укріпіть двері та вікна у власних помешканнях, офісах, торгівельних закладах тощо. Зауважте, що сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити приміщення від відвідування небажаних гостей. Приміром, розгляньте питання про встановлення охоронної сигналізації, що зведе намагання зловмисників заволодіти вашим майном до мінімуму.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінниччині отримати ...

КОМЕНТАРІ