Українські підприємства агро-харчової та суміжних галузей можуть отримати грантові кошти на підвищення енергоефективності

Українські підприємства агро-харчової та суміжних галузей можуть отримати грантові кошти на підвищення енергоефективності

12.02.15 08:10 0 560
Проект Глобального Екологічного Фонду (ГЕФ) та Агентства ООН з промислового розвитку (ЮНІДО) «Підвищення енергетичної ефективності та стимулювання використання відновлюваних джерел енергії в агро-харчовій промисловості та інших малих та середніх підприємствах (МСП) в Україні» розпочинає 2-ий етап конкурсу із впровадження енергоефективних заходів та використання відновлюваних джерел енергії.

За словами організаторів, на конкурс прийматимуться різноманітні проекти, зокрема із встановлення котлів на біомасі, отримання та використання біогазу, забезпечення гарячою водою від сонячних колекторів тощо, впровадження стандарту енергетичного менеджменту ISO 50 001.

Загалом буде відібрано 15 кращих пілотних проектів від підприємств агро-харчової та суміжних галузей, включаючи також підприємства, які виробляють обладнання для використання відновлювальних джерел енергії. В рамках Проекту Глобальний Екологічний Фонд та Агентство ООН надаватимуть переможцям конкурсу організаційну та фінансову підтримку. Зокрема, ідеться про підготовку бізнес-планів та залучення інвестицій у формі грантових і кредитних ресурсів.

За додатковою інформацією просимо звертатись до національного координатора Проекту Ігора Кирильчука, тел. (050) 330 42 64.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что представляет ...

КОМЕНТАРІ