В Закарпатській області іршавчани допомагають правоохоронцям в охороні громадського порядку

В Закарпатській області іршавчани допомагають правоохоронцям в охороні громадського порядку

12.02.15 14:13 0 676
Громадське формування при Іршавській міській раді нараховує 20 чоловік. Серед них є приватні підприємці, лікарі, вчителі, державні службовці, пенсіонери та представники інших професій, які прагнуть правопорядку у своєму місті.

В Іршавському районі, як і загалом на території області, посилено заходи з охорони громадського порядку. Нещодавно у міській раді відбулась нарада за участю членів громадських формувань та дільничних інспекторів міліції, які обслуговують м.Іршава. Її метою стало обговорення та визначення плану спільних дій для забезпечення громадського порядку в місті.

За інформацією дільничного інспектора Іршавського райвідділу міліції майора Василя Ливдаря, найбільш гостро постає потреба в охороні громадського порядку у вихідні дні у вечірню пору біля деяких розважальних закладів. Із цим погодились всі присутні на зібранні й прийняли рішення про організацію чергувань разом із правоохоронцями тричі на тиждень, а саме у п′ятницю, суботу та неділю з 21.00 до 01.00 год. Крім цього, члени громадського формування будуть залучатись до патрулювання з інспекторами ДАІ, оскільки у вечірній час найбільше порушень Правил дорожнього руху.

Перед несенням служби з членами громадських формувань буде проводитись відповідний інструктаж.

- Хоча ситуація на території Іршавського району та м.Іршава знаходиться під контролем, але участь мешканців міста в охороні громадського порядку буде значною допомогою міліції в попередженні та розкритті злочинів та правопорушень, - каже начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові пільги зі ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ