На Хмельниччині досвід бойових дій. Ніхто не думав,що він знадобиться знову.

На Хмельниччині досвід бойових дій. Ніхто не думав,що він знадобиться знову.

12.02.15 08:02 0 697
У час воєнних дій на території України, усі свята і дати, пов'язані з вшануванням військових, набувають особливої ваги та символічності. Так і напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, керівництво області вирішило провести зустріч та привітати воїнів-афганців.

Такі колективні зустрічі та увага з боку владних структур, надзвичайно корисні і приємні для бойових побратимів. Адже не кожного дня вони можуть зустріти тих, з ким колись пліч-о-пліч ходили під кулями. Показовим є той факт, що значна частина учасників бойових дій на території інших держав брали і беруть участь в проведенні АТО. Як зазначив заступник керівника апарату – начальник організаційного відділу обласної державної адміністрації Василь Климчук: «Коли молодь бачить хист досвічених воїнів, то й самі молоді хлопці почувають себе у рази впевненіше».

Акапельний пісенний супровід зустрічі забезпечив чоловічий квінтет «Mikst». Учасники зборів вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто загинув в інших країнах та тих, хто поклав своє життя за цілісність і на славу Україні. Керівництво області та міста нагородило бійців грамотами, подяками та подарунками.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ