На Хмельниччині до патрулювання вулиць Кам'янця-Подільського долучилися члени місцевого автоклубу

На Хмельниччині до патрулювання вулиць Кам'янця-Подільського долучилися члени місцевого автоклубу

12.02.15 10:43 0 595
Близько 15 учасників автоклубу «Streeter» залишили свої автівки і разом із працівниками Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції та членами громадського формування «Міська дружина» впродовж кількох днів патрулювали вулиці рідного міста.

Керівництво Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції на чолі з начальником Віталієм Козяруком постійно закликає небайдужих мешканців міста та громадських активістів до співпраці задля забезпечення законності та правопорядку у рідному Кам'янці.

Нещодавно ініціативу по допомозі правоохоронцям виявили члени автоклубу «Streeter», які впродовж кількох днів заступали на чергування разом з патрульними.

— Чоловіки вирішили долучитись до служби з охорони громадського поряку. Тож з 17 вечора і до опівночі спільно з міліціонерами охороняли спокій кам'янчан. За цей час побачили міліцейську службу зсередини. Зокрема, разом з правоохоронцями встановили трьох підлітків, які намагались пошкодити автомобіль. Довелось їм і втихомирювати сімейні конфлікти. Хлопці, так би мовити, на власній шкурі відчули усі труднощі, з якими доводиться стикатися патрульним: це і важкі погодні умови, і не завжди ввічливе ставлення громадян, особливо п'яничок та дебоширів, — говорить начальник Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції Віталій Козярук.

Після чергування члени автоклубу навперебій ділились враженнями. Вони навіть не думали, що робота правоохоронця є настільки складною. Тож ставлення до людей в погонах однозначно змінилась на краще. Більше того, активісти виявили бажання заступати на охорону громадського порядку в місті щовихідних.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці працівники ...
Наступна новина: В Рівному рекомендації щодо ...

КОМЕНТАРІ