Івано-Франківщина:  в області виникло 6 пожеж

Івано-Франківщина: в області виникло 6 пожеж

12.02.15 11:44 0 678
10 лютого о 12.21 год. в Івано-Франківську по вулиці Вовчинецькій горіло дерево на відкритій території. Вогнем пошкоджено стовбур дерева на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку не встановленої особи.

10 лютого о 14.50 год. в селищі Печеніжин Коломийського району виникла пожежа копиці з сіном в приватному господарстві. Вогнем знищено 200 кг сіна. На пожежі врятовано житловий будинок.Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Ввечері 10 лютого о 20.01 год. в місті Калуш по вулиці Б. Хмельницького горіло побутове сміття в ліфтовій шахті 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем знищено включатель та електропроводку. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

10 лютого о 21.03 год. в селі Заріччя Надвірянського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено стіну житлового будинку на площі 4 м.кв.Причина виникнення пожежі – порушення ППБ під час влаштування та експлуатації пічного опалення.

11 лютого о 04.30 год. в м. Івано-Франківськ по вул. Бандери виникла пожежа в приміщенні салону краси "Savanna Spa Club". Вогнем знищено диван, пошкоджено підлогу на площі 5 м.кв. та вхідні двері. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року в області виникло 232 пожежі.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ