В Івано-Франківську мінера-жартівника засуджено до 2 років позбавлення волі

В Івано-Франківську мінера-жартівника засуджено до 2 років позбавлення волі

12.02.15 14:19 0 622
«Мінера» залізничного вокзалу Івано-Франківська вироком суду визнано винним у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді двох років позбавлення волі.

Подія трапилася 24 вересня минуло року. Посеред ночі 26-річний чоловік тричі телефонував до правоохоронців та повідомляв, що вокзал заміновано. Міліціонери оперативно оточили місце пригоди, евакуювали громадян, перевірили територію. Утім, проведеними обстеженнями вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

У результаті проведеного досудового розслідування встановлено, що неправдиве повідомлення про підготовку вибуху лиходій здійснив із сходової клітки біля свого помешкання. За цей «жарт» молодий чоловік проведе два роки в ізоляції від суспільства.

Водночас правоохоронці нагадують та застерігають: за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ