Працівники ДАІ Прикарпаття поїхали в зону АТО

Працівники ДАІ Прикарпаття поїхали в зону АТО

12.02.15 15:29 0 624
Середа, 11 лютого 2015, 13:38 |

11/02/2015

Керівництво УМВС, УДАІ УМВС, друзі та рідні відрядили на Схід України 7 зміну із 15-ти працівників Державтоінспекції

За традицією спеціальний інструктаж перед від'їздом провів начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин. Він наголосив: «що ситуація на Сході доволі складна і тривожна, але кожний повинен діяти згідно Закону, бути патріотом своєї Вітчизни і в кожній ситуації приймати мудрі, виважені рішення і пам'ятати, що всіх дома чекають живими і здоровими».

Заступники начальника УМВС Василь ВІконський та Руслан Воробйов наголосили на необхідності дотримання особовим складом службової та транспортної дисциплін, заходів особистої безпеки, тощо.

Начальник Державтоінспекції області підполковник міліції Валерій Некипілий побажав всім щасливого повернення до родин і близьких. Також він вказав на обов'язковості дотримання законності під час несення служби і бути гідним звання офіцера української міліції.

Звичайно, кожний з керівників, рідних і близьких з тривогою в серці, сльозами на очах і душевним щемом випроводжали колег і рідних з надією і упевненістю на щасливе повернення до рідних домівок.

Після церемонії освячення, на яку за християнським звичаєм прибули представники від духовенства та дружніх рукостискань керівництва, колег та рідних вони відбули до місця призначення.

Старшим групи призначено начальника відділу автотехнічної інспекції УДАІ УМВС в області полковника міліції Олександра Прасулова.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ