У Львівській області у Червонограді представники "Свободи" та "Сокола" провели чергові військово-практичні навчання

У Львівській області у Червонограді представники "Свободи" та "Сокола" провели чергові військово-практичні навчання

12.02.15 13:22 0 697
У Червонограді 10 лютого 2015 року представники молодіжної громадської організації "Сокіл" за підтримки ВО "Свобода" провели чергові заплановані військово-практичні навчання серед учнів червоноградських шкіл.

Лекцію з військової тематики для старшокласників школи № 2 прочитав голова Червоноградської молодіжної громадської організації "Сокіл", боєць батальйону "Азов", активний учасник Революції гідності Михайло Нискогуз. Він також поділився з учнями досвідом перебування у зоні АТО, розповів, як поводитися під час обстрілу з РСЗВ, показав, як поводитися із бойовою зброєю тощо.

"Запорукою ведення успішного бою є чітке виконання наказів командира, самодисципліна та віра у власні сили. Як показали бої, наші захисники, перебуваючи в чисельній меншості, та ще й без належного озброєння, дають гідний спротив вишколеним російським спецназівцям. Це вкотре переконливо свідчить, що сила проти сили волі – ніщо", – зазначив Михайло Нискогуз.

Під час зустрічі голова фракції ВО "Свобода" в Червоноградській міській раді, вчитель фізичного виховання Богдан Ліщинський повідомив: "Маємо докласті максимум зусиль, аби мобілізувати нашу молодь і скерувати процес її виховання у патріотичне річище. Адже саме з патріотичної молоді -завтра виросте фізично і морально стійке покоління українців, який не задумуючись, стане на захист своєї української землі".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ