За сприяння Андріяна Гутника команда українських спортсменів "Спеціяльна Олімпіяда – Львів" вирушила на міжнародні змагання

За сприяння Андріяна Гутника команда українських спортсменів "Спеціяльна Олімпіяда – Львів" вирушила на міжнародні змагання

12.02.15 14:11 0 674
10 лютого 2015 року команда українських спортсменів із вадами розумовому розвитку "Спеціяльна Олімпіяда – Львів" за підтримки депутата ВО "Свобода" Андріяна Гутника вирушила на міжнародні змагання із плавання, що пройдуть 11-13 лютого в Ризі (Латвія).

До складу команди увійшли атлети "Спортивної федерації для атлетів з особливостями розумового та фізичного розвитку" (м. Червоноград) та школи-інтернату "Довіра" (м. Львів). Організатором поїздки виступила громадська організація "САМІ".

"Спеціяльна Олімпіяда – це міжнародна благодійна організація, що по всьому світу проводить протягом року тренування і змагання між спортсменами – дітьми та дорослими з вадами в розумовому розвитку з 58 країн світу з 29 олімпійських видів спорту. В Україні цей рух було започатковано 1991 року. Протягом цього часу українські спортсмени завоювали понад 200 золотих, срібних та бронзових медалей у різних олімпійських видах спорту.

Враховуючи постійний брак коштів, участь атлетів у міжнародних змаганнях залишатиметься під питанням, адже фінансування відсутнє. Попри теперішній важкий стан у країні, ми не припиняємо підтримувати наших спортсменів. Саме тому і цього разу забезпечили плавців усім необхідним для участі у змаганнях для гідного представлення України. На останніх змаганнях ця команда виборола для України 2 золоті, 1 срібну і 1 бронзову медаль. Цього року ми щиро вболіваємо за всіх атлетів, які представляють нашу державу. Вони заслуговують на те, щоби про них знали і в Україні, і в усьому світі", – розповів Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: троє ...
Наступна новина: У Чернігові пільги зі ...

КОМЕНТАРІ