Правоохоронці Львівщини встановили особу зловмисника,котрий "замінував" будинок у Самборі

Правоохоронці Львівщини встановили особу зловмисника,котрий "замінував" будинок у Самборі

12.02.15 08:07 0 646
Ним виявився 18-річний місцевий мешканець, котрий у такий спосіб вирішив пожартувати зі знайомої, котра живе у цьому будинку. Згідно статті 259 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі.

До Самбірського міського відділу міліції, 8 лютого, поступило повідомлення від 25-річної місцевої мешканки, котра повідомила про те, що до неї на стаціонарний телефон зателефонував невідомий та повідомив, що в її будинку закладена бомба.

На місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які задіюються у таких випадках.

Після ретельного обстеження квартир, підвалу та прилеглої до будинку території, працівники міліції вибухівки та вибухонебезпечних предметів не виявили.

Крім того, 10 лютого правоохоронці встановили особу зловмисника, котрий повідомив про неправдиве замінування будинку. Ним виявився 18-річний місцевий мешканець, котрий пояснює свій вчинок тим, що у такий спосіб він вирішив пожартувати зі своєї знайомої, котра живе у цьому будинку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Зазначимо, що це вже шосте повідомлення, яке надійшло до працівників міліції з початку року про неправдиве замінування тих чи інших об'єктів у Львові та області.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ