У Львівській області дрогобицькі правоохоронці застерігають громадян від шахраїв

У Львівській області дрогобицькі правоохоронці застерігають громадян від шахраїв

12.02.15 12:38 0 716
Необхідно вміти бачити справжнє обличчя шахрая. Оманлива зовнішність має багато облич, шахрай ховається за шляхетними рисами які притаманні людям. Він вигадує життєві історії у які охоче вірять громадяни.

Будьте обережні, перш ніж взяти чи віддати гроші, перевірте, чи це не пастка. Надмірна довірливість – перший ворог доброзичливих громадян та влучний помічник шахраїв і злодіїв. Громадяни, остерігайтеся доброзичливих осіб, котрі пропонують Вам певну вигоду, винагороду. Не користуйтеся послугами незнайомців, не заводьте випадкових знайомств, ніколи не підписуйте документів, не прочитавши або не розуміючи, що у них написано.

Переважно жертвами шахраїв стають літні люди. Злочинці видають себе за працівників соціальних служб. Громадяни, зловмисники можуть прийти до Вас додому під самими різними приводами. Різноманітні шахрайські випадки переслідують одну ціль – гроші.

Шахраї також видають себе за працівників банків, різноманітних установ, працівників комунальних служб, працівників медичної установи, або під виглядом працівників міліції, але у всіх випадках будуть ненав'язливо просити гроші. Начебто, допомогти вирішити проблеми, у яких нібито опинилася жертва. Потрапити у шахрайські сіті може кожен, не потрібно навіть фокусів чи магії – довіра добродушної людини.

Будьте уважні, у разі необхідності звертайтесь за порадою до працівників міліції.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові гаряче ...

КОМЕНТАРІ