У Рівненській області в місцях масового перебуванням людей рятувальники навчають населення діям в умовах виникнення надзвичайних ситуацій

У Рівненській області в місцях масового перебуванням людей рятувальники навчають населення діям в умовах виникнення надзвичайних ситуацій

12.02.15 13:50 0 702
11 лютого в Рівному співробітники Головного управління ДСНС навчали громадян діям в надзвичайних ситуаціях. Мобільний консультаційний пункт, оснащений плакатами, буклетами, брошурами, газетами, журналами, зразками засобів індивідуального захисту тощо було встановлено у найбільш людному місці обласного центру – залізничному вокзалі.

Протягом дня рятувальники та працівники навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності і цивільного захисту розповідали громадянам про умови роботи оперативно-рятувальних служб у період підвищеної готовності, навчали громадян правилам поведінки в умовах виникнення можливих надзвичайних ситуацій та основних правил безпеки життєдіяльності.

Робота мобільного консультаційного пункту була організована таким чином, щоб кожний відвідувач залу очікування міг отримати вичерпну інформацію та роз’яснення щодо питань гарантованого забезпечення захисту та порядку дій в умовах надзвичайних ситуацій.

Всі громадяни отримували пам’ятки, брошури, плакати та листівки з основних заходів безпеки життєдіяльності.

«Наступними місцями роботи мобільного консультаційного пункту Держслужби з НС будуть автовокзали, великі торгові центри та кінотеатри. Таким чином ми плануємо охопити навчанням з питань цивільного захисту як умога більше населення», - зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області Сергій Крук.

ГУ ДСНС у Рівненській огбласті
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінницька область: троє ...

КОМЕНТАРІ