На Рівненщині юнак намагався повіситись

На Рівненщині юнак намагався повіситись

12.02.15 09:27 0 677
Мешканець села Гориньград Рівненського району у старому будинку прибив цвях до балки, а на ньому закрутив мотузку і … повісився. Ніби якась невідома сила потягнула дружину до старого приміщення. Лише тому і вдалося врятувати молодика.

Євгенія викликала швидку медичну допомогу, лікарі якої госпіталізували чоловіка в Рівненську обласну клінічну лікарню. Стан Євгена тяжкий, його підключено до апарату штучного дихання.

Молодому батькові лише 23 роки. Що підштовхнуло його на такий відчайдушний крок – невідомо. З родиною перебуває в хороших стосунках, боргів у хлопця теж немає, з односельцями – дружелюбний, проблем із законом ніколи не мав.

— За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 120 (доведення до самогубства) Кримінального кодексу України, — повідомляє начальник Рівненського райвідділу Ігор Денисюк. — У ході проведення досудового розслідування ще буде з'ясовуватись, чи причетні сторонні особи до цього інциденту.

Крім подружжя, у будинку також проживає матір дружини та п'ятимісячна дитина. Сім'я характеризується лише з позитивної сторони, члени родини ніколи не зловживали алкоголем чи наркотиками.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Юні академіки Чернігівщини ...

КОМЕНТАРІ