У Рівненській області випускників оцінюють роботодавці

У Рівненській області випускників оцінюють роботодавці

12.02.15 08:10 0 779
Зосереджено і схвильовано показували свої набуті вміння слухачі групи барменів під час державної кваліфікаційної атестації, яка відбулася у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості 9 лютого. Хвилювання випускників цілком зрозуміле, адже їх оцінювали роботодавці.

У складі комісії були представники кафе «Чар», розважально-оздоровчого комплексу «Підкова», кафе-бару «Смажений кабанчик» та нового рівненського ресторану «Лофт».

Розпочинаючи атестацію, заступник директора РЦПТО ДСЗ з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко попросила роботодавців оцінити вміння не тільки барменів, але й кухарів, які під час навчання опанували додатковий модуль з приготування кондитерських виробів і тепер представили комісії солодкі десерти. Руслана Бодренко зазначила, що у навчальному закладі прагнуть виконати усі замовлення роботодавців, зокрема, навчати за укрупненими професіями чи впроваджувати додаткові навчальні модулі.

Випускники представили роботодавцям коктейлі, приготовлені як за класичними рецептами, так і фантазійні. Під час атестації бармени показали й елементи флейрінгу, основи якого вони вивчали. Роботодавці ставили запитання щодо технології приготування, складників, особливостей подачі напоїв.

За словами майстра виробничого навчання Анатолія Шолодька, більшість слухачів наполегливо здобували знання та вміння, розуміючи, що сучасний роботодавець хоче бачити у своїй команді кваліфікованого працівника. А людина, яка хоче працювати за цією професією, використає найменшу можливість повчитися чи випробувати себе на практиці.

Руслана Бодренко вручила випускникам свідоцтва, побажала професійного вдосконалення і запросила з часом прийти на такі іспити уже в якості роботодавця. Вона вручила випускникам Івану Трофімчуку та Василю Висоцькому ще й відзнаки «Кращому випускнику» за ініціативність, наполегливість та сумлінне ставлення до навчання.

Після завершення атестації роботодавці продовжили індивідуальні співбесіди з випускниками. Отож шанси на працевлаштування є у більшості випускників, а дехто з них залишиться працювати у тих закладах, де вони проходили виробничу практику.

Фото можна переглянути тут

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что представляет ...

КОМЕНТАРІ