У районах Тернопільської області розпочали перевіряти захисні споруди

У районах Тернопільської області розпочали перевіряти захисні споруди

12.02.15 16:55 0 687
Стан готовності захисних споруд, а також наявність планів реагування на надзвичайні ситуації розпочали перевіряти у районах Тернопільської області. Зокрема, 10 лютого 2015 року комісія працювала в Зборівському районі.

«Під час перевірки провели тренування органів управління та сил району під час виникнення аварії на автомобільному транспорті з перевезенням хімічно небезпечної речовини, - повідомив начальник управління з питань цивільного захисту ОДА Євген Лукавий. - До ліквідації наслідків надзвичайної події залучались сили швидкого реагування району, районні та міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Фахівцями обласних управлінь надавалась консультації щодо роботи комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та проводилась робота у консультаційному центрі цивільного захисту Зборівського району щодо надання практичних рекомендацій населенню дій у надзвичайних ситуаціях».

Нагадаємо, що доручення «Про проведення перевірок у сфері цивільного захисту» підписав виконувач обов'язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак 31 січня 2015 року. Ці перевірки проводять з метою координації дій органів виконавчої влади та об'єктів господарювання, спрямованих на забезпечення захисту населення, територій та майна, функціонування Тернопільської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту для подолання наслідків надзвичайної ситуації та функціонування їх в режимі підвищеної готовності.

«Такі заходи будуть здійснені у всіх районах області. Відтак, наступні перевірки 11 та 12 лютого проведемо в Козівському та Бережанському районах», - додав Євген Лукавий.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ