На Тернопіллі підготовка Програми запобігання і протидії корупції на 2015-2016 роки триває

На Тернопіллі підготовка Програми запобігання і протидії корупції на 2015-2016 роки триває

12.02.15 08:09 0 707
Боротьба з корупцією та хабарництвом – це пріоритет державної політики та громадських ініціатив.

На цьому наголосив заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра під час засідання робочої групи, яка працює над проектом обласної Програми запобігання і протидії корупції на 2015-2016 роки. У робочу групу входять представники громадських організацій, експерти, фахівці різних галузей.

«Корупція і хабарництво - це не просто явища, які призводять до зневіри і байдужості у суспільстві. Фактично це загроза національній економіці, - наголосив Леонід Олексійович. – Тому до формування проекту Програми не маємо права підходити суто формально. Звертаюся до всіх бути активними і внести свої пропозиції до документу».

Як зауважив заступник , робота із виконання заходів обласної Програми запобігання та протидії корупції на 2013-2014 роки була недостатньою, тому при підготовці проекту нової антикорупційної Програми варто враховувати ці помилки.

«Я сподіваюся, що ми відпрацюємо проект нової Програми якомога краще, щоб вона дала реальний ефект», - констатував Леонід Бицюра.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські міліціонери ...
Наступна новина: У Житомирі під колеса ...

КОМЕНТАРІ