В ДТП на Тернопільщині одна людина загинула,троє - у лікарні

В ДТП на Тернопільщині одна людина загинула,троє - у лікарні

12.02.15 11:17 0 658
Одна людина загинула та троє потрапили до лікарні в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася вчора ввечері на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Нагірянка Чортківського району.

Зіткнулося два автомобілі – «VOLKSWAGEN Transporter» та «VOLKSWAGEN LT 35».

За словами інспектора сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Миколи Ігнатченка, «VOLKSWAGEN Transporter», яким кермував мешканець Чортківського району, рухаючись в бік Заліщиків, зіштовхнувся із зустрічним «VOLKSWAGEN LT 35», за кермом якого був житель Волинської області.

У результаті аварії чортківчанин помер на місці автопригоди. На момент ДТП в його автівці пасажирів не було.

В іншій іномарці окрім водія, їхало ще троє пасажирів - двоє іноземців, та один громадянин України, який тимчасово проживає за кордоном. Їх усіх з травмами різного ступеня важкості доправили в Чортківську центральну районну лікарню.

За попередніми даними, автомобілі були справні, дорога сухою та без вибоїн.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто став очевидцем ДТП, звертатися за номерами телефонів 27-12-91, 27-13-29 або на лінію 102.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники провели ...
Наступна новина: На одному з блокпостів ...

КОМЕНТАРІ