У Житомирському районі правоохоронці знешкодили підозрілий пакунок

У Житомирському районі правоохоронці знешкодили підозрілий пакунок

12.02.15 14:22 0 629
11 лютого до Житомирського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що на одній з автозаправних станцій, розташованих на в'їзді до обласного центру, виявлено пакет із підозрілим вмістом. Правоохоронці евакуювали людей, обстежили територію та знешкодили можливий небезпечний предмет.

Близько 7-ї години ранку працівники АЗС, помітивши нічийний поліетиленовий пакет, залишений поблизу входу, звернулися до міліції. Працівники Житомирського райвідділу та Управління державної служби охорони при УМВС забезпечили евакуацію людей та охорону потенційно небезпечної території до приїзду фахівців-вибухотехніків Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Під час обстеження було тимчасово обмежено рух транспортних засобів по прилеглій автомагістралі.

Після огляду приміщення та прилеглої території, експерти прийняли рішення щодо дистанційного руйнування згаданого пакунку. Після виконання операції на місці події речовин та предметів, що могли б становити загрозу життю чи здоров'ю людей, виявлено не було.

Близько 9.00 роботу автозаправної станції було відновлено.

Правоохоронці нагадують громадянам: у разі виявлення підозрілих пакунків, валіз, нічийних іграшок, гаджетів тощо не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину. Негайно зателефонуйте за номером «102» та повідомте про свою знахідку. Цим ви можете вберегти своє життя та оточуючих. Будьте пильні!

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ