Буковинські

Буковинські "Соколята" подякували волонтерам за допомогу та підготували приємний сюрприз

13.02.15 17:30 0 699
Волонтерська організація «Буковина – українському війську» вже тривалий час допомагає співробітникам відділу швидкого реагування «Сокіл» УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області, котрі несуть службу у зоні АТО. Міліціонери, аби віддячити за підтримку і надану допомогу, підготували для волонтерів відеозвернення.

Уже понад 7 місяців співробітники спецпідрозділу «Сокіл» УБОЗ УМВС несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції. Волонтери, щоб полегшити умови перебування у гарячих точках та підтримати бійців, передали допомогу на суму майже 300 тисяч гривень.

- Це і тепловізори, приціли, планшети, елементи екіпірування, продукти харчування, тощо – розповідає волонтер Віталій Дронь. Загалом, намагаємося забезпечити усім необхідним. Звісно, і тим, що замовляють самі бійці – продовжує волонтер.

Волонтерка Наталя Бочарова, у свою чергу, подякувала бійцям «Соколу» за їхню нелегку службу на Сході. Жінка звернулася до меценатів, підприємців і небайдужих громадян з проханням й надалі долучатися до надання допомоги захисникам територіальної цілісності нашої держави.

Начальник УБОЗ УМВС України Чернівецькій області Микола Нємцов за вагомий внесок у справі боротьби з організованою злочинністю, допомогу у забезпеченні екіпірування та всебічну підтримку відділу швидкого реагування «Сокіл» вручив волонтерам подяку та передав відеозвернення бійців із зони проведення антитерористичної операції.

Волонтери із цікавістю переглянули відеозапис та були приємно вражені. Слова подяки міліціонерів та їхній патріотизм до сліз розчулили доброчинців.

Алла Мустеца, голова волонтерської організації, щиро подякувала за такий приємний сюрприз від бійців. – Після таких зворушливих слів подяки, ми ще більше переконані, що робимо добру справу. Будемо й надалі всіляко допомагати нашим захисникам.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ