Буковинські міліціонери встановили особи "дачних крадіїв"

Буковинські міліціонери встановили особи "дачних крадіїв"

13.02.15 12:44 0 685
Двоє зухвалих зловмисників проникли до дачного помешкання чернівчанина, звідки поцупили продукти харчування та майно на загальну суму майже 4 тисячі гривень.

Як виявилося, зловмисники попередньо обговорили план своїх дій. І як тільки потерпілий зачинив свій будинок та пішов вирішувати нагальні питання, молодики шляхом розбиття віконного скла проникли до помешкання, викрали продукти харчування і майно та втекли. Однак, повернувшись додому господар не розгубився, а одразу звернувся за допомогою до працівників міліції.

Правоохоронці Путильського райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів. Зокрема, детального оглянули місце скоєння злочину та опитали місцевих мешканців. Співробітники міліції швидко встановили особи зловмисників. Ними виявилися 15-річний мешканець села Сергії та 29-річний мешканець Івано-Франківської області. Відомо, що останній раніше неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучені. За вчинення даного злочину молодикам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі розпочав свою ...
Наступна новина: В Ужгороді працівники ...

КОМЕНТАРІ