Двом буковинцям не вдалося втекти від відповідальності за крадіжки

Двом буковинцям не вдалося втекти від відповідальності за крадіжки

13.02.15 14:29 0 635
Мешканці Глибоцького та Сторожинецького районів 25-ти та 22-х років нечесно заробляли на життя: по ночах хлопці проникали у пилорами, майстерні та гаражі місцевих мешканців та викрадали звідти електроінструменти.

Протиправну діяльність горе-товаришів зупинили працівники Глибоцького райвідділу УМВС України в Чернівецькій області. Міліціонери встановили, що крадене добро молодики збували на ринках Сторожинецького району. На щастя, не встигли реалізувати всі інструменти. Тож речові докази вилучені і в подальшому будуть повернуті власникам.

А хлопцям доведеться відповідати за скоєне перед Законом, - наголосив начальник Глибоцького райвідділу Віталій Гросу. Адже за даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини, на молодиків очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. До слова, один із зловмисників вже має «кримінальний досвід» і був раніше судимий.

Наразі відомо про 8 фактів крадіжок, скоєних горе-товаришами. Правоохоронці продовжують перевіряти молодиків на причетність до інших злочинів на території району. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ