У січні через Вінницьку митницю експортери перевезли соняшникової олії більш як на 5 млн. $

У січні через Вінницьку митницю експортери перевезли соняшникової олії більш як на 5 млн. $

13.02.15 15:28 0 701
Також до списку найбільш експортованих товарів увійшли: свиріпові, ріпакові або гірчичні олії – експорт на понад 4 мільйони доларів. Макуха та інших твердих відходів і залишків наша область у січні експортувала на майже 3, 5 мільйони доларів.

Загалом обсяг експортних операцій минулого місяця склав 36,6 млн.$, Майже 95 % вартісних обсягів статистичного експорту забезпечили 4 товарні угрупування: продовольчі товари та продукція сільського господарства; деревина та целюлозно-паперові вироби; продукція хімічної промисловості; текстиль, текстильні вироби та взуття.

Кількість оформлених експортних митних декларацій збільшилась на 8%. Минулого року у січні їх оформили трохи більше півтори тисячі, цьогоріч – 1638.

У січні митники зафіксували позитивне сальдо зовнішньої торгівлі товарами ? 15,5 млн.$. Загальна кількість оформлених вантажів сягнула 117 тис. тонн. За січень 2015 року спостерігається збільшення активності суб`єктів зовнішньоекономічної діяльності, порівняно з аналогічним періодом 2014 року. Наразі на обліку у Вінницькій митниці перебуває 271 СЗЕД (у 2014 році ? 233).

ГУ ДФС у Вінницькій області за матеріалами Вінницької митниці

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ