Відбулася екологічна акція у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки

Відбулася екологічна акція у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки

13.02.15 14:22 0 673
Протягом останніх двох років у нашому місті, згідно з розпорядженням міського голови Миколи Романюка, відбуваються загальноміські санітарні дні з прибирання парків, скверів, природоохоронних смуг річок.

за ініціативи відділу екології міської ради відбулася екологічна акція у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Колективи більше десяти підприємств, установ, закладів та організацій різних форм власності очищали парк від самосіву, сухих дерев та твердих побутових відходів. Студенти збирали сміття у мішки, вантажили на машини, які вивезли на сміттєзвалище у Брище. Серед тих, хто очищали парк, були колективи комунального підприємства «Парки та сквери м. Луцька», ЖКП №3, ЛКАП “Луцькспецкомунтранс”, ПАТ“Волиньавто”, заводу “Мотор”, Луцького педагогічного коледжу, підприємець Олег Бойко.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока розповів, що погодні умови дозволяють проводити роботи з благоустрою. У парку попередньо було проведено підготовчі роботи, з допомогою насосної станції спущено воду з меліоративних каналів для очищення ділянок парку, які потерпають від підтоплення. Борис Сорока переконаний, що дбати про чистоту довкілля потрібно незалежно від пори року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині зловмисник ...
Наступна новина: Закарпатська міліція ...

КОМЕНТАРІ