В Луцьку діти побачили процес виробництва хліба на "Теремно-хліб"

В Луцьку діти побачили процес виробництва хліба на "Теремно-хліб"

13.02.15 08:10 0 706
Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді 11.02.2015 року організував цікаву пізнавальну екскурсію для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Відстежити шлях перетворення борошна в готовий запашний хліб дітям гостинно надало можливість підприємство «Теремно-хліб».

Під час захоплюючої екскурсії маленькі гості змогли побачити весь процес виробництва рум'яного хліба, смачних булочок, починаючи від замішування тіста до пакування готових виробів.

Попри завантаженість підприємства роботою, дітей провели у виробничий цех, де вони спостерігали за захоплюючим технологічним процесом народження хліба.

Начальник хлібного цеху Драбчинська Надія Петрівна провела дітей виробничими лініями і детально зупинилася на кожному етапі виробництва.

Хлопчики та дівчата побачили, як замішується тісто, де воно підходить, як випікається у спеціальній печі. Під час екскурсії вона пригостила дітей свіжими хрусткими окрайцями буханців хліба, яким вони ласували прямо у цеху.

На кінець екскурсії маленьких гостей чекало несподіване приємне куштування хрусткого печива, свіжоспечених булочок із соком. Учасники екскурсії на згадку отримали смачні гостинці-прянички у вигляді сердечок.

Позитивні емоції від побаченого переповнювали не лише дітей, а й їх опікунів, які також отримали нагоду побувати на виробництві зі своїми підопічними. Такі пізнавальні змістовні екскурсії є корисними для дітей, аби вони знали, скільки праці вкладено у кожну хлібину, щоб шанували хліб.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (256042, 715005)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 13.02 – до Львова на ...

КОМЕНТАРІ