На Волині представники громадських формувань разом із міліціонерами патрулюють вулиці

На Волині представники громадських формувань разом із міліціонерами патрулюють вулиці

13.02.15 15:48 0 698
Щодня у Ковелі на вулиці міста з метою забезпечення правопорядку разом із міліціонерами виходять небайдужі громадяни.

У приміщені ковельського міськвідділу внутрішніх справ відбулися чергові збори членів громадського формування «Охорона порядку».

На порядку денному були поставлені питання щоденного спільного патрулювання вулиць міста з працівниками міліції та ефективного функціонування цієї організації.

– Чим більше буде створено спільних нарядів, тим більше територію міста ми зможемо перекрити. Адже головне наше завдання – зробити все, аби громадяни почували себе в безпеці, – наголосив начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь.

У ході зустрічі жваво та гостро обговорювався механізм виключення із лав громадського формування тих представників, які відверто ігнорують виконання своїх безпосередніх обов'язків. Як результат – із числа активістів було створено робочу групу, яка буде займатися, так би мовити, очищенням своїх лав.

Активні представники формування запевнили керівництво міськвідділу міліції в тому, що постійно долучатимуться до патрулювання вулиць, а відтак пообіцяли повне сприяння правоохоронним органам у попередженні та припиненні як адміністративних, так і кримінальних правопорушень.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: на ...

КОМЕНТАРІ