В Закарпатській області кавалер-гастролер обікрав довірливу мукачівку

В Закарпатській області кавалер-гастролер обікрав довірливу мукачівку

13.02.15 13:37 0 674
* Житель Полтавської області викрав у молодої мукачівки золотих прикрас на суму близько 38 тисяч гривень.

Розчаруваннями та матеріальними втратами завершилося знайомство мукачівки з 24-річним молодим чоловіком. Новий приятель украв золоті прикраси жінки. Про факт крадіжки потерпіла негайно повідомила працівників Мукачівського міськвідділу міліції.

Як розповіла жителька районного центру, з її помешкання зникли 16 найменувань золотих виробів загальною вартістю майже 38 тисяч гривень. Оскільки оперативники не виявили пошкоджень дверей чи вікон у будинку, то прийшли до висновку, що крадіжку скоїла особа, яка безперешкодно потрапила до помешкання.

В ході проведення розшукових заходів працівники міліції вийшли на 24-річного знайомого заявниці. Як розповіла потерпіла, молодик приїхав на Закарпаття в пошуках роботи й попросився деякий час пожити у неї…

Встановивши особу зловмисника, оперативники розпочали його пошуки, бо після скоєння крадіжки полтавець зібрав свої речі і зник. Знайшли його аж на території Полтавської області.

Заперечувати своєї провини полтавчанин не став. Правоохоронцям молодик пояснив, що він ніде не працює, відповідно не має грошей на прожиття. Ось і вирішив обікрасти знайому. Скориставшись відсутністю господарки, знайшов шкатулку і забрав прикраси, які там знаходилися. Всі викрадені коштовності здав до ломбарду, а кошти витратив на свої потреби.

Дії зловмисника слідчі кваліфікують за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт до двох років, або позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ