В Закарпатській області правоохоронці Рахова активно співпрацюють з територіальними громадами району

В Закарпатській області правоохоронці Рахова активно співпрацюють з територіальними громадами району

13.02.15 08:06 0 641
Нещодавно в приміщенні Ясінянської селищної ради відбулася нарада ініційована керівництвом райвідділу міліції темою, якої була спільна діяльність правоохоронців та громади, задля забезпечення правопорядку та профілактики злочинності на території селища.

На заході були присутні керівництво Рахівського райвідділу міліції, голова селищної ради, члени громадської організації « Аркан», селищні депутати, члени виконкому та місцеві активісти. Під час спілкування керівник міліції Людвіг Файт докладно охарактеризував криміногенну ситуацію в районі, обговорив питання профілактики і попередження правопорушень.

Керівник Рахівської міліції Людвіг Файт закликав громадян не залишатися байдужими до відомих їм фактів порушень закону та громадського порядку, а одразу інформувати про них правоохоронців. Полковник запевнив, що загальними зусиллями громадськості та правоохоронців буде знайдено шляхи подолання всіх труднощів. На нараді було наголошено на необхідності залучення громадян до створення громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону.

– Спільне патрулювання працівників міліції та представників громади селища дадуть можливість більш оперативно реагувати на правопорушення та буде сприяти попередженню скоєння злочинів, – зауважив Людвіг Файт.

Також усі учасники зустрічі змогли поспілкуватися, поставити запитання та домовитися про чіткі напрямки спільної діяльності.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ