Збираючись на пенсію,працівник Хмельницької АЕС намагався прихопити з собою дороговартісне обладнання

Збираючись на пенсію,працівник Хмельницької АЕС намагався прихопити з собою дороговартісне обладнання

13.02.15 12:20 0 643
Співробітники спецміліції спільно з колегами з Нетішинського міськвідділу швидко розкрили крадіжку та встановили особу підозрюваного, який викрав з атомної станції дороговартісні реєструючі пристрої.

Під час чергового обходу електростанції в одному із залів працівники виявили відсутність двох реєструючих пристроїв, про що одразу повідомили у відділення спеціальної міліції, яке забезпечує розслідування злочинів, вчинених на режимних об'єктах.

Невдовзі особу зловмисника було встановлено. Ним виявився 53-річний працівник станції, який уже збирався на пенсію, і перед цим вирішив прихопити щось цінне. Він непомітно для охорони зняв пристрої, розібрав їх на дрібні деталі і виніс за межі АЕС. До слова, вартість викрадених реєстраційних пристроїв складає 32, 5 тисяч гривень, а щоб їх відновити, потрібна сума в декілька разів більша — 160 тисяч.

Підозрюваному уже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Волині ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ