На Хмельниччині правоохоронці затримали хабарника із Державної служби з надзвичайних ситуацій

На Хмельниччині правоохоронці затримали хабарника із Державної служби з надзвичайних ситуацій

13.02.15 08:58 0 639
Посадовець вимагав та отримав від свого підлеглого 400 доларів США за вирішення питання про не притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

За інформацією працівників управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області слідчим відділом прокуратури задокументовано факт одержання неправомірної вигоди начальником одного з районних секторів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

Посадовця затримали «на гарячому» під час одержання ним неправомірної вигоди у розмірі 400 доларів США від підлеглого йому працівника за вирішення питання про не притягнення його до дисциплінарної відповідальності та подальшого звільнення з посади.

Начальникові районного сектору ДСНС уже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулося ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ