На Хмельниччині правоохоронці затримали серійного злодія із Прикарпаття

На Хмельниччині правоохоронці затримали серійного злодія із Прикарпаття

13.02.15 11:32 0 641
Працівники Ізяславського райвідділу міліції «на гарячому» затримали серійного злодія, який підозрюється у вчиненні 8 крадіжок. Загальна сума збитку сягає більше 15 тисяч гривень.

29-річний мешканець Калуша, що на Івано-Франківщині, приїхав до своєї співмешканки в одне із сіл Ізяславського району. Оскільки обоє ніде не працювали, чоловік не вигадав нічого кращого, як заробляти на життя крадіжками. Наразі він обґрунтовано підозрюється у вчиненні 8 майнових злочинів.

Почав зловмисник із крадіжки з дачного будинку в селі, де проживав. Туди він проникав двічі, оскільки за раз не зміг винести усе добро. Вкрав новенький комп'ютер, колонки та іншу побутову техніку, яку збув за значно заниженою ціною.

Проникав він і в гаражні та господарські приміщення, звідки виносив все, що можна було здати на пункти прийому металобрухту, а також дрібну домашню худобу. До прикладу, один із потерпілих недорахувався двох кролів на господарстві.

Жертвою крадія став навіть його знайомий, якому він спочатку пропонував купити крадене, а коли той відмовився, то поплатився за це власною комп'ютерною технікою.

Ще двоє мешканців Ізяслава позбулися велосипедів, залишивши їх без нагляду. Власне, на крадіжці двохколісного зловмисника і затримали працівники Ізяславського райвідділу міліції. Крадій поцупив велосипед із під'їзду, спокійно сів на нього і поїхав, ніби на власному, але потрапив на очі дільничним інспекторам. Правоохоронці зупинили підозрілого чоловіка і запитали, звідки у нього велосипед. В історію про старого друга, який дав покататися, міліціонери не повірили, а незабаром знайшли і справжнього власника транспортного засобу.

У ході слідства було встановлено причетність підозрюваного до цілого ряду крадіжок. Більшість речей було знайдено і повернуто власникам. Загальна сума збитку складає більше 15 тисяч гривень.

За словами слідчого Ізяславського РВ УМВС Сергія Клімчука, наразі підозрюваний перебуває під вартою і чекає рішення суду. Йому доведеться відповідати перед законом за ч. 2 та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ